Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Roinsecticide.ro
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat cu ultrasunete antisoareci cu emitere pe 360 grade
9999 lei
Brand
Aparate antirozatoare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
B110 acopera o gama mult mai mare de daunatori, cum ar fi soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, muste, purici, greieri, gandaci de canal, molii, furnici si altele.

Testele de laborator au dovedit stiintific faptul ca ultrasunetele de diverse frecvente afecteaza sistemul auditiv si nervos al majoritatii daunatorilor, provocandu-le durere si discomfort (140 decibeli de presiune audio)

Daunatorii vor renunta la sursele lor hrana, apa si adapost si se vor muta. Aceste unde sonore nu sunt percepute de oameni si majoritatea animalelor de companie, precum caini, pisici, pesti, pasari si animalele de ferma.

Frecventele pe care opereaza aparatul se schimba continuu, astfel  incat daunatorii sa nu se obisnuiasca, cu o anumita frecventa.

Pozitionarea boxelor asigura un camp de emitere a frecventelor de 360 grade, astfel incat daunatorii nu mai unde sa se ascunda. Aveti in vedere totusi faptul ca ultrasunetele nu pot trece prin lucruri solide, gen pereti sau mobilier. Pozitionati aparatul intr-un camp deschis, fara sa obturati boxele, altfel afectati suprafata acoperita.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V
Consum: 2W
Dimensiuni: 75.25 x 122
Greutate: 340 g
Gama de frecvente: 20.000Hz pana la 45.000Hz (variabile continuu)
Puterea emisa: 140dB / boxa
Acoperire: 370 metri patrati.
Din Gura in Gura